marți, 1 septembrie 2009

Party

Intre doua prezentari un articol si-un experiment trebuia sa apara si ceva care sa compenseze seriozitatea situatiei. Trei dintre colegii mei tocmai ce si-au luat doctoratul plus ca avem un membru nou in grup. Asa ca baietii au pus de o petrecere. Frumusel restaurantul pe care l-au ales, aerisit si cu mancare buna. Si aproape. Cam slab cu distractia, deh petrecere japoneza... desi muzica a fost uimitor de buna.

From Party
From Party
Felul de mancare din poza de mai sus, n-am idee cum se cheama, culmea e ca nici japonezii nu stiau. Sunt niste legume si carne care fierb pe plita respectiva intr-un sos, spre surprinderea mea picant. Mirarea vine din faptul ca japonezii, din cate stiu, nu mananca foarte mult condimentat.

From Party
From Party
From Party
From Party
From Party
From Party
From Party
From Party




From Party
Un lucru de bifat pe lista "must try" e sa verific mesajul de pe tricou! Se pare ca voi avea in curand ocazia sa gust un sake faimos in Japonia, cel produs in zona Toyama. O sa va zic daca e chiar asa sau nu!
Si-acu inapoi la munca! E interesant sa incepi saptamana cu o petrecere!

4 comentarii:

  1. Saluti!

    Am gasit recomandarea blogului tau, ieri, pe siteul lui gramo... si m-a intrigat scurta prezentare pe care ti-a facut-o: "Fiindca scrie fain despre chestii faine din Japonia". Japonia? ... si mi s-a aprins beculetul... :)

    Am citit repede cateva posturi si, intradevar, mi se pare fascinanta luema despre care scrii.

    I'll be around, reading... Momentan am vrut doar sa te salut, ca o vizitatoare politicoasa ce sunt. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Ma bucur ca o sa fii "around".
    Salutari si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-ai zice sa-ti trimit niste palinca de Bistrita ca sa concurezi sake-ul? Nicco

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, nu refuz! Desi la cat costa trimisul mai bine o bem cand vin.
    Palinca insa nu prea are cum sa concureze cu sakele... Si ce comparatie sa faca japonezii mei cand majoritatea se imbata dupa jumatate de bere, dupa o gura de palinca mi-e ca or sa cada in coma alcoolica :D

    RăspundețiȘtergere