Intre doua prezentari un articol si-un experiment trebuia sa apara si ceva care sa compenseze seriozitatea situatiei. Trei dintre colegii mei tocmai ce si-au luat doctoratul plus ca avem un membru nou in grup. Asa ca baietii au pus de o petrecere. Frumusel restaurantul pe care l-au ales, aerisit si cu mancare buna. Si aproape. Cam slab cu distractia, deh petrecere japoneza... desi muzica a fost uimitor de buna.
Felul de mancare din poza de mai sus, n-am idee cum se cheama, culmea e ca nici japonezii nu stiau. Sunt niste legume si carne care fierb pe plita respectiva intr-un sos, spre surprinderea mea picant. Mirarea vine din faptul ca japonezii, din cate stiu, nu mananca foarte mult condimentat.
Un lucru de bifat pe lista "must try" e sa verific mesajul de pe tricou! Se pare ca voi avea in curand ocazia sa gust un sake faimos in Japonia, cel produs in zona Toyama. O sa va zic daca e chiar asa sau nu!
Si-acu inapoi la munca! E interesant sa incepi saptamana cu o petrecere!
Saluti!
RăspundețiȘtergereAm gasit recomandarea blogului tau, ieri, pe siteul lui gramo... si m-a intrigat scurta prezentare pe care ti-a facut-o: "Fiindca scrie fain despre chestii faine din Japonia". Japonia? ... si mi s-a aprins beculetul... :)
Am citit repede cateva posturi si, intradevar, mi se pare fascinanta luema despre care scrii.
I'll be around, reading... Momentan am vrut doar sa te salut, ca o vizitatoare politicoasa ce sunt. :)
Buna! Ma bucur ca o sa fii "around".
RăspundețiȘtergereSalutari si tie!
Ce-ai zice sa-ti trimit niste palinca de Bistrita ca sa concurezi sake-ul? Nicco
RăspundețiȘtergereMultumesc, nu refuz! Desi la cat costa trimisul mai bine o bem cand vin.
RăspundețiȘtergerePalinca insa nu prea are cum sa concureze cu sakele... Si ce comparatie sa faca japonezii mei cand majoritatea se imbata dupa jumatate de bere, dupa o gura de palinca mi-e ca or sa cada in coma alcoolica :D