duminică, 29 martie 2009

Omedeto gozaimasu - poze

Azi am multe să vă spun, să vă ajungă pe următoarele câteva zile, nu de alta dar o să fiu plecată la o conferinţă. S-o iau în ordine cronologică. Mini petrecerea de ieri de la care multă lume aşteaptă poze. Ce să vă zic, au venit câţiva prieteni şi colegi, aproape un sfert de zi înainte am gătit, jumătate am lucrat la prezentarea pentru conferinţă, în rest am petrecut. Nu în ordine ci întrepătrunse toate că aşa e viaţa mai palpitantă. Priviţi şi voi câteva cadre de ieri!














Deşi o mulţime de oameni de ştiinţă erau prezenţi, vedeta zilei a fost Miruna care, după cum se poate vedea şi în poză (click pentru mărire), ne-a arătat nişte idei de-ale ei din domeniu electronicii. Şi să ştiţi că, deşi încă nu are doi anişori, merge la bibliotecă mai des decât voi toţi la un loc! Bravo ei! Nu e numai frumoasă mai e şi deşteaptă! Având în vedere părinţii pe care îi are, nu-i de mirare!

Ăsta este tortul. Au mai fost, pe post de tortul numărul doi, primit tot cadou de la colegi, nişte prăjituri foarte bune! Undeva mai încolo este şi dovada!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu