vineri, 30 octombrie 2009

Tokai Challenger

Rasfoind iar Japan Times am gasit ceva interesant. Niste studenti de la Universitatea Tokai au realizat un automobil solar care a castigat o cursa de 3000 kilometrii care a avut loc in Australia. Automobilul, numit "Tokai Challenger", a concurat alaturi de alte treizeci de autovehicule prototip functionand cu energie solara.
Cat de departe suntem...





3 comentarii:

  1. Salutare! Si mie imi plac la nebunie stirile despre ce minunatii au mai facut japonezii ^_^ Am locuit in Japonia pana anul acesta si, intoarsa acasa, citesc cu placere bloguri ca al tau si scriu, cu la fel de multa placere, despre Japonia vazuta de mine pe blogul meu ^_^ La cat mai multe postari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cursa are loc in fiecare an...de vreo 20 de ani. Au mai cistigat-o si altii, nu doar japonezii (http://en.wikipedia.org/wiki/World_Solar_Challenge),dar asta nu schimba faptul ca suntem departe....atit de departe incit nu vom ajunge sa concuram acolo prea curind!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Misaki, ai un blog foarte interesant si-ti multumesc ca mi-ai zis de el! Eu stau de un an si mai am macar vreo doi. Deocamdata nu ma dau plecata. Mai vedem...

    RăspundețiȘtergere