miercuri, 31 decembrie 2008

LA MULTI ANI!

Mai sunt câteva ore și se mai încheie un an din viața mea, poate cel mai grozav de până acum... A fost un an în care Dumnezeu m-a răsfățat din toate punctele de vedere: am avut lângă mine mai mulți prieteni decât în toată viața și le mulțumesc pentru asta, am șansa să cunosc o parte minunată a lumii și să îmi fac alți prieteni, ca să nu mai vorbesc de șansa profesională.
Și cum nimeni nu poate să le potrivească pe toate mai bine decât Dumnezeu, am parte de aproape tot ce îmi place și mă face să mă simt bine: lucrez și-mi place la nebunie ce fac, pot savura când îmi doresc răsăritul dar și apusul soarelui peste valurile oceanului pe care aș sta la nesfârșit să îl ascult, am parte de o climă mai blândă, bonusul fiind cameliile care tocmai au înflorit și sunt convinsă că încă sunt multe lucruri minunate care mă așteaptă. Nu regret nici o clipă că sunt aici și sunt fericită că cineva acolo sus mă iubește! Aș fi ipocrită să spun că nu-mi lipsesc cei de acasă... Din fericire sunt o mulțime de lucruri care compensează asta. Tot ce îmi doresc pentru noul an și ce vă doresc e să ne dea Dumnezeu ce avem mai multă nevoie. Mi-e dor de voi! Un An minunat!!!!

3 comentarii:

  1. LA MULTI ANI CU SANATATE SI CU MULTE DORINTE BIFATE CA REALIZATE! Si un an si mai grozav in viitor: 2009, 2010 sau 2011 (pentru ca e deja in deceniul al II-lea); de exemplu, n-ar fi grozav ca, dupa ce termini cu japonezii, sa te amuzi facand cercetari (sau alceva care sa-ti placa dpdv profesional) in Hawaii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc mult pentru urări! Eu zic că e bine şi aici şi suficient de frumos ca să nu-mi trebuiască Hawaii, dar cine ştie?! Time will tell! La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere