miercuri, 21 septembrie 2011

Update Roke...

Ziceam eu ca nu-i mare branza dar m-am inselat. Abia ce am terminat masa de pranz si ma pregateam sa ma intorc in laborator cand am constatat ca ce vazusem inainte de pranz fusese doar buzduganul zmeului din poveste... Nici n-am pornit camera ca am si prins un copac cazand in campus exact in fata unei intrari. 


Cand am ajuns la etajul sase al cladirii era clar ca treaba e cat se poate de serioasa avand in vedere rafalele ce loveau geamul, nu mai zic de zgomotul facut de ele dar si de vant. Am stat relativ relaxata, asta pana am sarit in sus petnru ca incepuse sa sune alarma de incendiu si nu stiam de ce... S-a potolit si Roke intr-un final sau cel putin asa parea. Dupa cinci minute rafalele au inceput parca mai intense din directie opusa... 


Daca n-ati experimentat vreodata un taifun, nu va sfatuiesc sa incercati. Oricum de data asta a fost mult mai bine decat cel de acu doi ani care a zguduit o noapte intreaga cladirea in care stateam... Zgomotele pe care le auziti in filmulete sunt cat se poate de reale.

5 comentarii:

  1. Felicitări pentru sângele rece, pe mine natura dezlănţuită mă înspăimântă de moarte. Brrrrr.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesante filmuletele, Ami. Am prins si eu ceva asemanator, la Gyeongyu, in Coreea de Sud. Cum e vremea in centrul Japoniei, in aprilie? Nu de alta dar camera n-am si nu pot face nici poze pe asa o vreme:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu natura nu prea ai cum sa te pui... M-am speriat mai mult cand a inceput sa sune alarma de incendiu. Un laborator cu tuburi de oxigen, hidrogen si alte minuni nu-i cel mai grozav loc in care sa te prinda un incendiu mai ales cand afara e grozavia care a fost.
    Pe-aici de cand sunt e a doua oara in trei ani cand prind asa ceva. Nu va faceti griji pentru aprilie nu e sezon de taifune!

    RăspundețiȘtergere
  4. PS filmuletele sunt facute cu camera foto

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc:) Perioada asta de documentare e grozava! Ma incanta si as vrea sa vad atatea! Cum sa le inghesui in atat de putin timp?!...Inca o data, esti o norocoasa ca esti acolo!

    RăspundețiȘtergere