duminică, 13 martie 2011

Viata merge inainte...

 NU dragilor, NU plec de aici cu primul avion! Multumesc mult pentru mesaje insa sincer m-am cam saturat de toate sfaturile pe care le primesc. Stiu ca sunt din bunavointa, insa ce-i prea mult... Pe diploma mea scrie fizica medicala, asta insemnand ca stiu despre ce e vorba cand vine vorba de efectele pe care le-ar putea avea emisiile nucleare. Multumesc pentru ingrijorare, dar, deocamdata, nu sunt motive pentru asa ceva. M-am saturat de modul in care televiziunea sperie lumea... Pacat ca nu se da premiu pentru asta, romanii l-ar lua pe cel mai mare. Asa ca ma rezum la a urmari informarile (da, informari, nu banda rulanta de scenarii oribile a televiziunilor romanesti!) 

Situatia nu e roz, in mod cert, in nordul tarii. In zonele neafectate lumea insa, desi poate cu frica in san, isi continua viata, traieste, iubeste, merge la munca, rade, plange si se roaga... Japonia o sa isi revina, pentru ca oamenii sunt obisnuiti sa ia totul de la zero, sunt muncitori si se ajuta intre ei, considerand asta ceva normal.

Am fugit azi pentru cateva ore de tsunamiul mediatic si m-am bucurat de razele de soare care straluceste, cu tot dezastrul, si m-am incarcat cu energie pozitiva asa cum nu le-ar strica multora sa o faca...

4 comentarii:

  1. Bravo tie, Ami, bine ai facut!

    Florile astea sunt minunate! Si eu astept cu nerabdare inflorirea pomilor la noi. Deocamdata am doar crocusi in gradina, iar Forsythia si magnoliile au boboci.

    Ma pregatesc sa plec la Seoul, timpul se apropie. Voi prinde ciresii in floare acolo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uf... eu am ramas in urma cu povestile de pe blogul dvstra... abia astept sa termin cu nebunia pe-aici si sa-l iau cap coada. Va invidiez pentru Seoul!
    Calatorie placuta, puzderie de ciresi in floare si o primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. waw! ce flori frumoase! asta am pozat si noi astazi la o iesire in cismigiu. noi nu ne uitam la tv, dar cand am citit despre cutremur ne-am uitat la tine pe blog, pentru ca te urmarim de mult timp, sa vedem daca esti ok. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere