marți, 29 martie 2011

28 martie 2011

Pentru ca am ramas fara porumbei mesageri in dotare si pentru ca nu toti cei dragi (plus curiosii ;)) sunt conectati la facebook, am lasat iar since fiction-ul si-o sa fac un scurt rezumat al zilelor trecute. 

Le multumesc celor care sub o forma sau alta si-au dat seama/amintit de ziua mea, dar si celor care s-au facut ca ploua. Sincer nu am ramas decat placut surprinsa de cateva felicitari la care nu ma asteptam. Restul lumii a devenit extrem de previzibila, but who cares?! Am avut doua zile super datorita catorva prieteni buni, in capul listei (pe locurile 1-10:)) cine trebuie intelege topul:P) fiind Bianca. Draga mea iti multumesc din suflet pentru tot! M-ai pus insa in incurcatura: cum fac rost de Watanabe Ken la sfarsitul anului?! (pentru cine nu stie de Watanabe Ken, puteti citi ce-am scris aici) By the way, are careva o pila la el???!! 

Multumesc celor de-acasa pentru mesaje, promit ca recuperam anul asta, cel putin o data si bine! Prietenilor de aici le-am multumit deja, pe blog n-are sens, tot nu stie niciunul romana. Anul asta am facut o mica selectie, n-au putut veni toti, deh sa incepi cu chef duminica seara si luni sa o iei de la capat cu cheful e cam complicat... Mai ales pentru cei fara antrenament! Nu ma mai lungesc la vorba, doar vreo doua poze! 










Cireasa de pe tort de ziua mea a fost faptul ca au inceput sa infloreasca ciresii!!!!




10 comentarii:

  1. Draga Ami, iti doresc tot binele din lume! Tot ce-ti doresti, sa se implineasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc!!! Numai bine si multe calatorii interesante!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Otanjoubi omedetou! ^_^ La cat mai multe zile frumoase in Japonia si mult succes in activitatea de la universitate! :) Frumoasa cireasa de pe tort! :D Vad ca ciresilor nu le pasa de "apocalipsa", am o banuiala ca anul acesta va fi admirata efemeritatea lor mai mult ca oricand :)

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani ,Ami!Sa fii fericita si iubita si sa ramai mereu plina de viata si zambitoare,asa cum esti acum. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc din suflet pentru urari!!!

    @Mirona eu nu am o banuiala ci o certitudine! Azi sau maine daca am timp o sa vin cu o serie de poze si eu!

    @April numai motive de zambete si tie!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca ai avut parte de 2 zile (si nopti!)super.La fel si eu.Dar parca au trecut prea repede.
    Cat despre Ken,hmmm,sa stii ca nu te uit!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doua nopti si zile:))) Fiind maestrul de ceremonii cu ocazia asta, tie trebuie sa-ti multumesc!
    Cat despre Ken... sper sa ma scot eu cumva:)))))) stiu ca nu uiti si sper sa-ti dau in continuare motive (placute:))) sa nu ma uiti!

    RăspundețiȘtergere