luni, 31 mai 2010

Felicitarile de inceput de vara

Bag de seama ca multi dintre cei dragi sunt nascuti vara. Hm, nu comentez asupra motivelor, asa ca o sa trec direct la subiect.
La multi ani cu mult drag in primul rand pentru Daniele (bisous!), Dianuta si Paul. Voi, astia, ultimii doi, nu scapati de prezenta mea pentru ca pe 28 vin special pentru asta! By the way, controlez si carnetul de student, asa ca Diana, poate nu mai apari in capul listei celor mai active persoane pe Hi5!
Apoi, in ordinea aniversarilor, mai trebuie felicitati printre altii (chiar daca n-or sa dea toti de baut ) Marlene, dna Lia, Rodica, Mirunica, Octavian, Gabi, Petronela (poate ne vedem totusi in Iasi pt ca in Bucuresti n-o sa stau mult ) si Cecil. Cei omisi sa faca reclamatie!

6 comentarii:

  1. Pupici printeso, sa cresti mare si sa ii bucuri pe ai tai mereu macar asa ca acum! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. mai stii..daca imi faci atata reclama poate ajung la stirile Pro TV din cauza ca mi-am permis sa intru pe hi5!:P

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) acolo vrei sa ajungi? bine ca pe-aici nu prea dai, la drept vorbind n-am cum sa fiu eu mai interesanta decat hi5-ul... Hmmm, hai sa zicem ca daca iti iei examenele si ai media peste 9 te iau la mine macar o saptamana in vacanta de iarna. Eh, devine interesant sau inca nu? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pt urari!

    M-am regasit pe lista ;).

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu placere! La multi ani inca o data!

    Uf, inca nici o reclamatie:)) dovada ca multimea cititorilor blogului si multimea sarbatoritilor n-are prea multe elemente comune!

    RăspundețiȘtergere