duminică, 4 martie 2012

Iesirea din hibernare

S-a dus iarna de pe aici si zapada care a scos curiosii pe afara si pe la geamuri intr-o joi. Cu toate astea nu trebuie sa ma invidiati. Pe acasa inca ninge, pe aici inca ne mangaie Pacificul cu un vant rece ascutit. Zilele insa au devenit mult mai calduroase asa ca florile de prun si mar n-au ezitat sa se opuna iernii. Bine ar fi sa imi fie si mie atat de usor... M-am straduit insa sa ies mai des din casa si mi-am propus sa fac asta macar in fiecare weeekend. Inca nu sunt atat de multe de admirat, natura abia iese din hibernare, deocamdata timid.
Iubesc primavara de cand ma stiu, chiar mai mult de cand sunt aici. Si pentru ca imaginile sunt mai elocvente decat cuvintele, va las sa vedeti de ce am toate motivele sa o ador!
































7 comentarii:

  1. Ce multe flori frumoase! E clar ca e foarte bine daca te apuca primavara in Japonia:)! De retinut pentru eventualii musafiri:P!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce flori minunate, Ami! Ordidee de toate culorile, camelii dar, mai ales, florile de prun si de cais sunt o nebunie! Ce promisiune frumoasa pentru mine, care mi le-am rezervat pe cele de cires:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.pref.kyoto.jp/visitkyoto/en/theme/activities/activity/natural/botanical/

      Ștergere
    2. cred ca asta e mai util http://www.pref.kyoto.jp/plant/

      Ștergere
  3. Da!! Superbe florile. Nu e timpul pierdut nici pentru dumneavoasta, din cate vad Kyoto are gradina botanica si trebuie sa fie superba. Deci exista ocazia de a vedea si alte flori decat cele de cires! Am si un link http://www.pref.kyoto.jp/visitkyoto/en/theme/activities/activity/natural/botanical/

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Ami, era deja pe lista mea, mai ales ca stau undeva, in zona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super! Eu acu am gasit ca au asa ceva. N-am vazut-o dar sunt convinsa ca e faina!

      Ștergere