duminică, 13 iunie 2010

Musafiri nepoftiti si mai ales nedoriti...

Fiecare are obiceiurile lui, lucrurile care ii plac, chestiile care il irita... Asa cum cum pe unii ii deranjeaza galbenusul spart al unui ou prajit sau cafeaua indulcita cu miere in loc de zahar, unii nu se dau in vant dupa musafiri nepoftiti. Din categoria asta fac parte si eu, recunosc. 
Il cheama Tsuyu si a aparut azi pe la amiaza. Stiam ca o sa vina, din pacate si insotit, si o sa mai zaboveasca prin zona cateva saptamani bune... E genul iritant care o tine pe-a lui: ori iti strica ziua, ori te face sa nu mai  vrei sa te ridici din pat. Deviza e sa-si faca simtita prezenta aproape 24 de ore din 24... 
O sa-l fentez putin incepand de saptamana viitoare si-o sa il las cu ochii in soare, cel putin la figurat, ca la propriu... vizita lui e cam lipsita de soare. Nu-i zic "bine-ai venit", o sa ma bucur insa cand o sa isi ia norii cumulonimbus si nimbostratus si-o sa plece in vacanta prin alte parti sa-i mai ude si pe altii. Cat traim impreuna ma consolez cu ideea ca se poate si mai rau, ca ar putea fi si mai morocanos, precum e vremea din Olanda.

4 comentarii:

  1. Sa inteleg ca e genul de musafir-termita? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. of acum te mai supara si vremea, pretentioasa mai esti. dupa ploaie vine soarele ,asa ca nu mai fi atat de suparata :P

    laly pe aici :)

    RăspundețiȘtergere
  3. daaa vine vine! vine si soarele cand vin si eu inapoi. Pana atunci insa pot sa vina si extraterestrii ca nu-mi pasa:P:)))

    RăspundețiȘtergere