duminică, 5 decembrie 2010

Cri cri cri, toamna gri...

Daca ar fi trait in Hamamatsu, lui Toparceanu nu-i mai iesea binecunoscuta rima. In loc sa fiu ingropata in nameti prin Iasi sau pe-acasa si sa dardai de frig, am parte de o minunata toamna, insorita in cea mai mare parte si placut colorata. N-am profitat asa cum trebuie de ea pana acum. Asa ca luni mi-am zis ca ar fi cazul sa mai scot nasul din laborator si-am explorat putin campusul. Chiar daca in fiecare an copacii sunt aceeasi, soarele e acelasi, aparatul foto e acelasi, culorile sunt mereu altele si placerea de a gusta o zi de toamna nu scade in intensitate.







De data asta aveam si camera la mine cand m-am reintalnit cu veverita din campus, iesita sa ia pranzul. Drumurile noastre s-au mai intersectat mai ales in diminetile in care eu tocmai plecam sau abia veneam la universitate, ori chiar in timpul zilei, veveritei nepasandu-i prea mult de studentii galagiosi. O puteti vedea in actiune aici.



Dupa cum vedeti fauna din campus e bogata si variata.


Azi am iesit din zona de confort cotidian, cu greu ce-i drept... Mi-a prins bine relaxarea in culorile calde ale naturii, care moare si reinvie in acelasi timp; un curcubeu de la verde la ruginiu sau caramiziu intr-un singur copac, petale de camelii peste frunzele uscate... Daca as putea lua cu mine ceva la plecare ar fi o bucatica de ocean, o ploaie de flori de cires si culorile toamnei.











12 comentarii:

  1. vrei sa oftici lumea sau ce? oricum super pozele de toamna, eu nu am avut vreme sa ma bucur de toamna de la noi. asa ca macar o vad la tine in poze :))

    laura

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasa ca si eu m-am ofticat sa vad prima ninsoare si-n poze si live pe webcam... O iarna frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ai incantat ochii.... La cat de GRI GRI GRI e acum toamna in Bucuresti....
    Multumesc!
    Aty

    RăspundețiȘtergere
  4. Vad ca vremea e gri din Bucovina pana in Bucuresti... Morala ar fi sa schimbati peisajul! Adica sa va uitati pe net:P

    RăspundețiȘtergere
  5. artarii aia ma ucid lent! absolut superbi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Magie !
    Felicitari pentru fotografii, dar si pentru inspiratie !
    Multumesc pentru vise ! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc! Cu adevarat e magica toamna aici, dar si primavara. Imi pare rau ca nu am ajuns si anul asta la Kyoto unde am avut parte in 2009 de trei zile care mi-au taiat rasuflarea...

    RăspundețiȘtergere
  8. Superb! Baftă multă cu ceea ce faci pe acolo!

    RăspundețiȘtergere
  9. Minunate poze, Ami! Asta e Japonia pe care mi-ar placea sa o vad...Dar cum am rezolvat deja problema asta, voi urmari pozele tale :) La noi nu e nici toamna, nici zapada si nici chiar gri nu a fost azi, cand am avut soare si cer senin, asa cum sunt unele zile in ianuarie. Ma bucur ca ai reaparut pe blog. Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am locuit 5 ani in Japonia.Uitasem cat de frumoasa este!!!!
    Te citesc cu placere de cateva luni deja!

    Maria

    RăspundețiȘtergere
  11. Daaaa! Si mie imi place la nebunie! Multumesc! Sper sa gasesti in continuare aici lucruri care iti plac.

    RăspundețiȘtergere