luni, 16 august 2010

Nisip si apa...

Ce dor imi era de ocean! Chiar daca e aproape nu l-am vazut de prea mult timp. Si parca cel mai bun moment e cel cand soarele apune... Obsedandu-ma ideea, am tot vanat o zi fara ploaie, fara nori, prea multe conditii insa pentru a crea o situatie perfecta. Daca in timpul zilei n-ar aparea pe cer nici un nor sa ne mai ascunda de privirile fierbinti ale soarelui, in cele mai multe seri se gaseste cate un norisor in care stralucitorul astru intra, asa ca mai priveste apusul daca mai ai cum... Asa ca n-am facut nici un efort sa ajung pe plaja, insa dintr-un click eram informata cam care e probabilitatea sa apara niste nori de-astia sadici exact la apus. 
 
Azi insa, cu vreo ora inainte de apus si-ntr-o pauza de alte treburi, am aruncat o privire pe balcon in directia celor de-acasa. Si cum parea ca norii au luat vacanta, n-am ezitat si-am si pornit-o spre ocean. Nu ca n-as fi avut altceva de facut, dar nici o pauza nu strica. N-am regretat. Cu tot cu vuietul valurilor, plaja mi se pare cel mai linistit si relaxant loc. Plus ca nu era tipenie de om cat vedeai cu ochiul, deci era numai a mea! Cateva pasari se "jucau" alergate de valuri, ritual de cina... Ma mir cum de au ratat un pestisor mort care zacea pe-acolo. 

 Oceanul, paja si soarele la apus, reteta simpla si relaxanta, fara contraindicatii si efecte secundare...

7 comentarii:

  1. Foarte frumos! Imi aduce aminte ca peste doua saptamani sunt in Antalya. Nu e chiar ocean, dar merge :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ocean, mare, tot pe-acolo e! Concediu placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma ucizi incet cu pozele tale, preafericito! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe pozele! Pupi si mi-e dor de tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie mi-e dor! Lasa ca nu mai e mult pana in Octombrie! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi am facut dulceata de smochine dupa reteta turcilor ce traiau pe insula Ada-Kaleh,nu departe de orasul in care locuiesc eu ,iar pentru impresionantul apus de soare prins cu multa dibacie in poze te premiez virtual cu un borcanel.
    Un sfarsit de saptamana cu multa liniste si pace in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc din suflet! Mai ales pentru ca e virtual pentru ca asa nu ingrasa:P Imi plac oricum smochinele, dulceata nu cred ca am mancat, aici am parte de smochine proaspete.
    Un weekend frumos va doresc si dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere