duminică, 8 august 2010

Garden Park





















12 comentarii:

  1. e super tare pe acolo pe unde te plimbi tu, iar pozele astea ma fac sa imi doresc din ce in ce mai mult sa ajung si eu pe acolo.
    cu drag Laly

    RăspundețiȘtergere
  2. Gradinile japoneze sunt asa niste oaze, cand relaxante, cand surprinzatoare, ca o plimbare in natura in timpul careia iti iese in cale o...statuie de zeitate buddhista :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frunmos, Ami! Abia asteptam sa mai pui niste poze. Le va placea si fetelor din musuroi cu siguranta. Ce este floarea aia albastra? Imi place Ganesh-ul de sub leandru :)

    RăspundețiȘtergere
  4. *Laly
    Nimic nu e imposibil! depinde doar cat de mult iti doresti ceva ;)

    *Misaki
    Pentru mine in general o plimbare in natura e relaxanta, chiar si cele 10 min pe care le fac pe jos de la sala! Pozele cu gradina care pare japoneza sunt dintr-o gradina chinezeasca, in rest mai erau din Coreea, Pakistan, Tailanda. Sunt pavilioane ramase dupa nu stiu ce festival international care a avut loc aici. O sa imbunatatesc cu informatii cand mai vin cu poze, astea nu reprezinta nici 10% din ce e acolo.

    *Hawk
    Cum spuneam, or sa mai apara poze, era prea inorat ieri pentru privit apusul! Ati pus link-ul pe mush? Nu stiu ce flori sunt, nu e punctul meu forte :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Faine fotografii! Cunoastem locul ( http://search.japantimes.co.jp/cgi-bin/fv20040716a1.html), dar spre rusinea noastra, ca suntem de atatia ani in Japonia, nu am ajuns inca pe acolo. Trebuie neaparat sa il vedem!

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mersi!
    E la o aruncatura de bat si pentru un fotograf e rai! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoase imagini.

    Imi poti spune ce creatura e cea din penultima fotografie? Cea inconjurata de florile albastre.

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc.

    Este o statuie, din Bali cred. Nu stiu exact semnificatia...

    RăspundețiȘtergere
  9. Minunat gestul tau altruist de a ne face cunoscute
    aceste splendori pe care multi nu vom avea posibilitatea sa le vizitam.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt prea frumoase sa le tin doar pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, am pus linkul pe mush Cineva zicea ca ar fi, probabil, o specia japoneza de Wisteria (care e chinezeasca la origine, stiu eu).

    RăspundețiȘtergere
  12. Cat ma pricep la filme ma pricep si la plante... Ma bucur ca asa mai aflu si eu una alta, nici nu-mi pusesem problema ce planta e, mi-au placut ca erau frumoase florile.

    RăspundețiȘtergere