tag:blogger.com,1999:blog-1134199725876163361.post2276036456756142994..comments2023-10-04T15:23:35.535+03:00Comments on ブロッグ (ca să fiu în ton cu evenimentele ;) ): Templul Yusanji si ceaiul verdeAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/10476736557208460832noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1134199725876163361.post-80833328796549480242010-05-18T13:53:12.708+03:002010-05-18T13:53:12.708+03:00Multumesc frumos!
Moci-le astea nu erau cu frunze...Multumesc frumos! <br />Moci-le astea nu erau cu frunze de cires ci stejar. Daca m-apuc de mancat dulciuri sigur nu incep cu moci, cu atat mai putin nu ma tenteaza frunzele de cires decat daca-s facute din ciocolata! :))))))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10476736557208460832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1134199725876163361.post-89025166181546247842010-05-18T13:33:05.206+03:002010-05-18T13:33:05.206+03:00Frumoase locuri, frumoase si fotografiile!
Frunze...Frumoase locuri, frumoase si fotografiile!<br /><br />Frunzele de cires cu care sunt invelite aceste dulciuri se mananca....au o aroma deosebita;).<br /><br />MMCBartic Familynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1134199725876163361.post-23372257092840244572010-05-14T11:21:45.704+03:002010-05-14T11:21:45.704+03:00bucataria japoneza este o arta... MOCI se cheama, ...bucataria japoneza este o arta... MOCI se cheama, adica asa se citeste si, cum zicea Misaki, sunt de mai multe feluri. Eu nu le prea vad intrand in capitolul dulciuri, dar ce sa zic, pana nu gusti n-ai de unde stii cum sunt! Asa ca promit sa iti aduc, numai daca promiti sa nu mi le dai de cap!:)))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10476736557208460832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1134199725876163361.post-60479855792748899002010-05-14T08:24:06.359+03:002010-05-14T08:24:06.359+03:00ce discutie gastronomica interesanta, pacat ca nu ...ce discutie gastronomica interesanta, pacat ca nu pricep nimic, dar imi inchipui ca e interesanta bucataria japoneza. <br /> sunt deacord cu iuliana dar na pentru un necunoscator cred ca sunt bune si treburile alea despre care vorbeati, ca nu stiu sa le scriu :))<br /> lalyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1134199725876163361.post-83771648722216207612010-05-14T04:59:59.251+03:002010-05-14T04:59:59.251+03:00Si nu numai ochii!
Gusturile intr-adevar nu se dis...Si nu numai ochii!<br />Gusturile intr-adevar nu se discuta... eu sunt genul careia ii plac dulciurile clasice sa zic asa, europene, un croissant frantuzesc, un cremsnit, un ecler. Da, e vroba mai exact de kashiwa-mochi, doar ca n-am vrut sa stresez lumea cu denumiri dintr-astea. Ce sa fac, defect profesional! By the way, frunza nu se mananca din cate stiu eu. La cele de cires se mananca?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10476736557208460832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1134199725876163361.post-63518388092336357562010-05-13T16:15:46.882+03:002010-05-13T16:15:46.882+03:00La cum arata templul sigur insanatoseste ochii! :D...La cum arata templul sigur insanatoseste ochii! :D Eu mi-am cumparat singura sakura mochi (cred ca despre acest mochi e vorba, frunza fiind frunza de cires...sarata sau mai poate fi vorba de tsubaki mochi, cu frunza de camelie). Mie mochi imi place tare mult datorita texturii, toate alimentele un pic chewy imi plac :)) Dar frunza de cires sarata...sa zicem ca mai bine ma uit la ea in copac decat Mironahttps://www.blogger.com/profile/14608255916970359465noreply@blogger.com